Punts de vista

web10

 

 

En una reunió d´amics no fa molt celebrada, en el meu torn de paraula vaig fer referència entre altres punts a dos temes…

–          1, …Vic es segurament la avantcambra del que serà Catalunya en un futur, en els darrers anys la població immigrant i gran part d´aquesta en situació irregular s´està escampant de manera preocupant pels seus carrers, les xifres que esmenta la administració local en quan al percentatge de nouvinguts es senzillament una farsa, i no només en barris concrets si no ara també en pràcticament tota la ciutat. Cal destacar la ingent quantitat de diners públics que son destinats a aquest afer sense que moltes vegades es comprovi la necessitat exacta dels beneficiaris, amb les desastroses conseqüències que això comporta a les nostres famílies de casa que pateixen greus retallades en ajudes socials i demés. Sempre m´heu sentit dir que generalitzar no està bé, i ho continuo dient, i en aquest cas sempre hi ha hagut, hi ha i haurà qui per molt que un de lluny vingui serà benvingut i si se l´ha d´ajudar que així sigui. Catalunya acabarà com Vic si no es posa fre i si mai es donés el cas de que s´independitzés estaria més a prop d´una república islàmica que no pas d´una Catalunya catalana com molts creuen…

–          2, … el laïcisme, senyors, en molts dels casos es tant sols una eina que fa dels covards encara mes covards, ara resulta que tot-hom es laic, més en concret en centres educatius i similars on la direcció i cal dir que amb total comunió amb l´administració es declaren laics, no per què així hagi de ser, si no per la covardia a enfrontar-se a una de les parts, que tots sabem de qui parlem. Qui no hi estigui d´acord que retorni a les seves terres, allà on Déu els va reservar un pegat de terra on son ven lliures de fer-ho a la seva manera, aquí el senyor va deixar escrit que era terra de cristians i per als cristians…

dasalpen.com

Comments are closed.